Eveniment

Top 10 al spectacolelor de teatru din Bucureşti. La ce piese se vând într-o oră biletele?

Top 10 al spectacolelor de teatru din Bucureşti. La ce piese se vând într-o oră biletele?

Foto: Theodor Pana

Autor: Mirabela Tiron

01.04.2012, 18:12 13443

Piesele de teatru "Egoistul", "Dineu cu proşti", "Livada de vişini", "Sinucigaşul", "Gaiţele", "Natură moartă cu nepot obez", "Un Tango Mas", "Îngropaţi-mă pe după plintă", "Mamouret", "Oscar şi tanti Roz" sunt spectacolele de teatru la care se epuizează cel mai reprede stocul de bilete, potrivit unei analize ZF pe baza datelor de la Teatrul Naţional, Teatrul Odeon şi Teatrul Bulandra din Capitală.

La fiecare reprezentanţie, spectacolul "Egoistul", o piesă autobiografică, în care Jean Anouilh şi-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan, vinde 353 de bilete într-o oră, potrivit unui reprezentant al Teatrului Naţional. Biletele se vând la două case iar cei care se prezintă în faţa casierului cumpără până la patru bilete.

Următoarea reprezentanţie are loc pe 7 aprilie la sala Amfiteatru a Teatrului Naţional din Bucureşti. Nu mai este disponibil niciun bilet.

"Datorită numeroaselor solicitări, la acest spectacol biletele se pot cumpăra numai de la Agenţia de bilete şi nu mai mult de 4 locuri de persoană. Vă mulţumim", aşa arată mesajul de pe site-ul Teatrului Naţional, chiar dacă biletele se vânduseră integral.

Preţul biletelor începe de la 16 lei (pentru studenţi şi pensionari), 40 de lei şi 50 de lei în funcţie de locul din sală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO