Eveniment

Trei oferte pentru privatizarea Griro Bucuresti

14.09.2004, 00:00 55

Companiile Walter Tosto Serbatoi - Italia, Rominserv - Romania si consortiul format din firmele Relco, Laminate, Dualman si Asociatia Salariatilor Griro au depus oferte pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni detinut de stat al Griro Bucuresti.
Potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), acestea au fost singurele oferte depuse la sediul institutiei pana la termenul limita, 13 septembrie.
Griro este o societate specializata in fabricarea de masini si utilaje - reactoare, rezervoare, schimbatoare de caldura. Firma a fost inclusa in programul PSAL I convenit cu Banca Mondiala.
Pachetul de actiuni oferit spre vanzare reprezinta 93,89% din capitalul social al Griro.
Statul a stabilit ca firmele interesate trebuie sa aiba o cifra de afaceri de peste 30 milioane dolari si experienta in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru chimie, petrochimie, energetica, transporturi, telecomunicatii, infrastructura rutiera sau feroviara. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO