Eveniment

Ultimul tren cu dobanzi de 10%, gata de plecare

18.01.2010, 23:13 21

Cei care vor sa mai prinda trenul dobanzilor de peste 10%trebuie sa se grabeasca. In prezent, doar trei dintre bancile de pepiata mai practica o dobanda de peste 10% la depozitele in lei cuscadenta la trei luni. Marfin Bank, controlata de grecii cu acelasinume, RBS si Millennium Bank anunta o dobanda fixa de 10,25%.

Pana ieri lider in topul bancilor cu cele mai mari dobanzi ladepozitele in lei la trei luni, Millennium Bank, detinuta deportughezii cu acelasi nume, a redus astazi dobanda cu 0,75%, de la11%. In topul bancilor cu cele mai mari dobanzi se numara si IntesaSanpaolo Bank, o banca de talie mica. Italienii de la Intesa intrain top insa doar cu o dobanda variabila de 10,8% la depozitele inlei - nivelul ratei dobanzii actualizandu-se lunar, in prima zi afiecarei luni calendaristice, in functie de nivelul dobanzii dereferinta din penultima zi lucratoare a lunii precedente. Niveluldobanzii fixe este de doar 8,5%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO