Eveniment

Un incendiu de proporţii a izbucnit la periferia oraşului italian Bologna, în urma unui accident rutier: Cel puţin două persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite/ UPDATE: 10 persoane au murit în urma accidentului

Un incendiu de proporţii a izbucnit la periferia...

Autor: Mihai Draghici

06.08.2018, 17:30 195

UPDATE: Zece muncitori sezonieri au murit în urma unui accident rutier produs luni în sudul Italiei, iformează site-ul agenţiei ANSA.

Un microbuz cu numere de înmatriculare bulgare s-a lovit cu un TIR, luni, pe Drumul naţional 16, în localitatea Ripalta, situată în provincia Foggia (regiunea Puglia).


Cinci imigranţi, cel mai probabil africani, au murit în accident, iar alţii au fost răniţi.

Un incendiu de amploare a izbucnit, luni, după producerea unui accident pe o şosea situată în apropierea aeroportului din oraşul italian Bologna, informează site-ul cotidianului La Repubblica. Cel puţin două persoane au murit, iar alte 67 au fost rănite în urma incidentului, anunţă autorităţile italiene, citate de cotidianul Corriere della Sera şi de TGcom24.Mediaset.it. Ministerul Afacerilor Externe a transmis că până în acest moment nu au fost semnalate victime de cetăţenie română.

Cel puţin 14 dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.

Un segment suspendat al autostrăzii s-a prăbuşit în urma exploziei autocisternei implicate în accident.

Numeroase vehicule şi clădiri au fost afectate de explozie şi de incendiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO