Eveniment

Urmează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor“. Elena Mega, HR, transformation & automation director, UiPath, vine în calitate de guest speaker

Elena Mega

Elena Mega

Autor: Ramona Cornea

22.03.2024, 09:30 196

Din poziţia pe care o ocupă la UiPath, Elena Mega şi-a asumat responsabilitatea de a supraveghea şi de a îmbunătăţi procesele de resurse umane din companie Joi, 28 martie, reprezentanta UiPath va dezbate transformarea pieţei muncii de pe piaţa locală în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2024.

Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor“ joi, 28 martie. Cea de-a 18-a ediţie a evenimentului de resurse umane reuneşte managerii şi directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii şi le pune pe masă cele mai importante tendinţe din piaţa muncii din anul 2024.

Guest speaker al evenimentului este Elena Mega, HR, transformation & automation director în cadrul UiPath. Ea este parte din echipa UiPath din anul 2021, iar din poziţia de director de HR transformare şi automatizare la UiPath Elena Mega şi-a asumat responsabilitatea de a supraveghea şi de a îmbunătăţi procesele de resurse umane. Peisajul resurselor umane trece în ultimii ani printr-un proces de transformare continuă, unul determinat de progresele tehnologice, de schimbările demografice şi, per total, de economia în schimbare. Pentru a prospera în acest mediu dinamic, profesioniştii în HR trebuie să se adapteze la provocările care vin cu evoluţia inteligenţei artificiale, cu schimbările legislative şi cu pericolele economice care le ameninţă companiile. 

În acest context, Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor“, eveniment aflat la cea de-a 18-a ediţie, pentru a identifica, alături de angajatori, specialişti în resurse umane şi reprezentanţi ai autorităţilor cele mai bune metode de adaptare la transformările pieţei muncii per ansamblu, la tendinţele globale cu impact în România, la cerinţele noilor generaţii de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO