Fondul Proprietatea

Acţiunile Templeton au crescut la New York, Proprietatea a pierdut la Bucureşti

Acţiunile Templeton au crescut la New York, Proprietatea a pierdut la Bucureşti

Autor: Roxana Pricop

31.01.2011, 12:54 45

Acţiunile companiei americane FranklinTempleton (simbol bursier BEN), care prinsucursala de la Londra administrează activele de 3,6 miliarde deeuro ale Fondului Proprietatea, au crescut cu0,75% pe Bursa de la New York (NYSE) în intervalulcuprins între 25 ianuarie, data listării Fondului laBucureşti, şi vineri 28 ianuarie. În acelaşi intervalacţiunile Fondului Proprietatea au pierdut din valoare 4,5%, şi audeschis şedinţa de tranzacţionare de azi în scădere.

Cât au câştigat brokerii,Bursa şi CNVM în primele patru zile după listareaFP

Preţul de închidere afişat de acţiunile FranklinTempleton a fost de 120,84 dolari/titlu în şedinţa devineri, 28 ianuarie, valoare la care capitalizareabursieră a administratorului era de 27 miliarde de dolari.Franklin Templeton administra active nete de 670 miliarde de dolarila finele anului trecut.

Pe 28 ianuarie, preţul de închidere afişat de acţiunileFondului Proprietatea a fost de 0,62 lei/titlu (0,2dolari/titlu), referinţă la care capitalizarea bursieră a Fonduluiera de 8,53 miliarde de lei (2,7 mld.dolari)


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO