Info

HONOR lansează în China smartphone-ul Magic Vs2

ADVERTORIAL

HONOR lansează în China smartphone-ul Magic Vs2

Autor: Publicitate

17.10.2023, 10:00 829

HONOR lansează în China smartphone-ul Magic Vs2

Un dispozitiv uşor şi puternic care consolidează poziţia de lider a brand-ului în domeniul smartphone-urilor pliabile

Brandul global de tehnologie HONOR a lansat în China smartphone-ul pliabil HONOR Magic Vs2. Cu o serie de inovaţii tehnologice, HONOR Magic Vs2 stabileşte un nou record, fiind cel mai uşor smartphone care se pliază spre interior, spărgând frontiera de greutate dintre dispozitivele pliabile şi smartphone-urile obişnuite. Conform statisticilor iniţiale publicate de Counterpoint Research, HONOR Magic V2 domină piaţa chineză a smartphone-urilor pliabile în T3 2023 din punct de vedere al vânzările în unităţi. Cu o cotă de piaţă dominantă şi oferirea de flagship-uri pliabile în diferite game de preţuri, HONOR îşi continuă consolidarea poziţiei de lider în industria smartphone-urilor pliabile din China.

„Suntem încântaţi să prezentăm HONOR Magic Vs2. Cu o gama extinsă de funcţionalităţi revoluţionare şi performanţe puternice, HONOR Magic Vs2 este pregătit să stimuleze adoptarea generală a smartphone-urilor pliabile, printr-o mai bună acoperire a gamei de preţuri, oferind o experienţă de utilizare eficientă şi mai convenabilă a pliabilelor pentru mai mulţi consumatori", a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co. Ltd.

Uimitor de uşor şi subţire

Cu o greutate de doar 229g[1], HONOR Magic Vs2 împinge limitele inovaţiei în materie de smartphone-uri pliabile. HONOR Magic Vs2 este chiar mai uşor decât predecesorul său, făcându-l cel mai uşor foldable de până acum. Balamaua super uşoară din titan, fabricată cu tehnologie de imprimare 3D de ultimă generaţie, găseşte echilibrul perfect între greutate şi rezistenţă. Balamaua asigură o experienţă lină la deschidere şi închidere şi permite plierea uşoară în diferite unghiuri.

Claritate excepţională şi experienţă de vizionare confortabilă

HONOR Magic Vs2 dispune de un ecran OLED exterior de 6,43 inch, care suportă o rezoluţie de 2376x1060 şi o luminozitate maximă de 2.500 de niţi oferind o claritate vizuală excelentă. Atunci când este deschis, dispune de un ecran OLED pliabil interior de 7,92 inch, oferind o vizionare amplă, la o rezoluţie de 2344x2156 şi o luminozitate de până la 1.600 de niţi.

Continuând angajamentul faţă de tehnologia centrată pe nevoile utilizatorilor, HONOR Magic Vs2 încorporează caracteristici avansate care perfecţionează confortul utilizatorului. HONOR Magic Vs2 contribuie semnificativ la protejarea ochilor, având un PWM de 3.840 Hz pe ambele ecrane, atât exterior, cât şi interior, care minimizează oboseala oculară.

Capabilităţi remarcabile ale camerei pentru excelenţă fotografică

HONOR Magic Vs2 dispune de un sistem de cameră triplă, format dintr-o cameră wide de 50MP, o cameră telefoto de 20MP şi o cameră ultra-wide de 12MP, care permite utilizatorilor să captureze fotografii de calitate datorită capacităţilor superioare de detectare a luminii. Suportând un zoom de până la 40X, cu AI Motion Sensing Capture şi algoritmii de fotografiere optimizaţi pentru poze de tip portret, peisaje nocturne etc., Vs2 poate crea capodopere în doar câteva secunde, oricând şi oriunde.

Performanţă de vârf, productivitate maximă

Echipat cu Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen1[2], HONOR Magic Vs2 oferă o performanţă excelentă. Cu soluţiile GPU Turbo X şi OS Turbo X ale HONOR, HONOR Magic Vs2 oferă o experienţă de utilizare mai rapidă şi mai fluidă, bazată pe optimizări ale resurselor la nivelul întregului sistem. Funcţionând pe MagicOS 7.2, HONOR Magic Vs2 maximizează productivitatea prin aducerea funcţiei de hover şi o varietate de moduri “Split-screen”.

Dotat cu o baterie masivă de 5.000mAh[3]  şi încărcare rapidă HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic Vs2 se află în fruntea smartphone-urilor pliabile din punct de vedere al capacităţii bateriei, asigurând utilizatorilor o conexiune continuă, fără nevoia de încărcări constante.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi magazinul online HONOR la www.hihonor.com.

###

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global şi să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor şi serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării şi dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza şi de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri şi dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium şi fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

 

 


[1] Date din laboratoarele HONOR. Greutatea totală include bateria. Greutatea reală poate varia în funcţie de configuraţiile produsului, a proceselor de fabricaţie şi a metodelor de măsurare.

[2] Qualcomm şi Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite şi în alte ţări.

[3] Capacitate tipică. Capacitatea nominală este de 4900mAh.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO