Info

(P) Care sunt cele mai cunoscute, jucate şi profitable tipuri de jocuri din cazinourile online?

Autor: Publicitate

03.10.2023, 09:00 27

Diferenţa dintre jocurile unui cazinou offline şi cele ale unui cazinou fizic nu este una prea mare. Desigur, principalul aspect diferit este mediul în care acestea au loc. Totuşi, când vine vorba de popularitate, dar mai ales profitabilitate, un cazino online are cateva atuuri.

Într-un cazino online sunt văzute cu adevărat preferinţele pasionaţilor de jocuri de noroc. În timp ce cazinourile fizice promovează mai mult ruleta, poker şi blackjack, cele online au o altă strategie de promovare.

Iată aşadar care sunt cele mai cunsocute, jucate şi profitabile tipuri de jocuri de noroc din cazinourile online!

Sloturile - plăcerea păcănelelor

Evident, de departe cel mai popular tip de jocuri de noroc este reprezentat de veşnicele păcănele. Sloturi precum Shining Crown şi Book of Ra sunt principalele atracţii în orice cazino online care le are disponibile.

Păcănelele au evoluat foarte mult de la aparatele pe care le găseai în sălile de pariuri. Acum, acestea prezintă grafică impecabilă şi efecte sonore care te ţin prins în joc. Totodată, caracteristicile şi funcţiile acestor jocuri s-au dezvoltat incredibil de mult - runde suplimentare, surprize şi premii de toate felurile. Nu mai este vorba doar despre rotiri!

Bingo - un favorit contrar aşteptărilor

Chiar dacă nu te aşteptai, jocul de bingo este la mare căutare în cadrul cazinourilor online. Din ce în ce mai mulţi pasionaţi, indiferent de vârstă, doresc să încerce bingo. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că, în ziua de astăzi, jocurile de noroc prezintă şi o puternică caracteristică socială.

Astfel, un simplu joc de bingo este echipat cu o căsuţă de chat prin intermediul căreia jucătorii pot comunica. Creşte astfel nivelul de distracţie, mai ales atunci când faci bingo!

Poker - un clasic care va fi mereu la modă

Pokerul a fost şi va rămâne un clasic în rândul jocurilor de noroc. Acesta necesită strategie, tactică, dar mai ales abilitatea de a citi jucătorii de la masă. În cazul pokerului jucat în cazinourile online, ultimul aspect este oarecum eliminat - dar nu în totalitate.

Există cazinouri online care oferă poker live sau poker cu dealer live. Astfel, mai mult sau mai puţin, jocul de poker este identic cu cel jucat în cazinourile fizice. Trebuie doar să treci peste câteva schimbări minore.

Marele avantaj al pokerului online constă în faptul că poţi juca la turnee mari oricând, din confortul casei tale. Nu trebuie să-ţi aştepţi prietenii să se strângă în cazinou. Fiecare dintre voi poate juca de pe propria canapea.

Blackjack - un joc rapid cu reguli clare

Blackjack-ul este alegerea principală a pasionaţilor care vor să joace jocuri de noroc rapide, dar mai ales cu un rezultat clar. Evident, jocul de blackjack este perfect pentru aceştia. Fiecare rundă durează cel mult câteva minute şi rezultatul său este clar - victorie sau nu.

Totuşi, asemenea jocului de poker, şi cel de blackjack necesită strategie şi pregătire. Totodată, acesta poate fi jucat şi în varianta live, în care există un dealer live pe care jucătorii îl pot vedea. Din moment ce jucătorii joacă împotriva casei (a dealerului), prezenţa vizuală a acestuia poate contribui la câteva indicii pe baza cărora jucătorii să obţină victorii.

Conform statisticilor, cazinourile online realizează venituri de aproximativ 15 milioane de dolari (în medie) pe an. Alte statistici menţionează aproximativ 1 milion de dolari pe lună. Marea parte a acestor fonduri este generată de jocurile de noroc menţionate mai sus.

Păcănelele şi pokerul sunt pe primele locuri la acest capitol. Popularitatea pe care aceste jocuri au reuşit să o câştige de-a lungul timpului este una incredibilă. Astfel, atunci când vine vorba de promovare, cazinourile online vor pune mereu la înaintare aceste tipuri de jocuri de noroc!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO