Info

(P) Evaluarea geriatrica din Enayati Hospital este primul pas pentru o imbatranire linistita!

Autor: Publicitate

31.03.2023, 15:43 112
  • 77% dintre varstnicii din Romania pun starea de bine pe seama starii lor de sanatate

Populaţia vârstnică reprezintă un segment în creştere al populaţiei mondiale şi necesită terapii adecvate, adaptate şi individualizate. Fragilitatea are o prevalenţă crescută în rândul vârstnicilor în diferite grade şi influenţează calitatea vieţii. Depistarea în stadii precoce permite aplicarea reversibilităţii cu scopul de a asigura o îmbătrânire de succes. Conform analizelor existente la acest moment programele de screening ce să vizeze fragilitatea varstnicului şi evaluarea factorilor de risc asociaţi progresiei acesteia, ar putea scădea numărul internărilor pe termen lung cu un impact pozitiv asupra calităţii vieţii vârstnicului. De aceea in Enayati Hospital am creat un pachet special de evaluare geriatica preventiva cu internare de 11 zile dedicat persoanelor peste 65 de ani.

”Pachetul de Evaluare Geriatrica Preventiva include o evaluare geriatrica complexa ce stabileste starea generala de sanatate si functionala a pacientului varstnic printr-o abordare multidisciplinara personalizata oferita de echipa medicala geriatrica Enayati Hospital. Avantajul pachetului consta intr-un tot unitar exemplificat prin consultatie de  geriatrie-gerontologie, evaluare geriatrica standardizata, spitalizare, terapie antiaging cu gerovital si neurotofic, proceduri de recuperare sau fizioterapie”, Ana Maria Doscan, director medical Enayati Hospital.  

Conform studiului “Calitatea vieţii persoanelor vârstnice dependente în România”, derulat de către Institutul Naţional de Cercetare Ştiinţifică în domeniul Muncii şi Protecţiei Sociale (INCSMPS) pentru perioada 2018-2020 in Romania, s-a concluzionat ca 91,3% dintre varstnici considera ca cea mai importantă influenţă asupra starii lor de sanatate este manifestată de relaţiile cu cei din jur. ”Urmează apoi mediul de viaţă, 86% dintre vârstnici considerând că acest aspect contribuie mult şi foarte mult măsură la starea lor de bine. Starea de sănătate manifestă, de asemenea, o influenţă crescută asupra stării de bine a vârstnicilor aflaţi în situaţia de dependenţă, 77,5% dintre persoanele intervievate considerând că aceasta contribuie mult şi foarte mult măsură la starea lor de bine. Veniturile sunt considerate ca având influenţa cea mai redusă asupra stării de bine, 68,9% dintre vârstnicii dependenţi văzând în acest aspect un element cu influenţă asupra stării lor de bine”.

Oricărei afecţiuni diagnosticată precoce i se poate aplica un tratament adecvat care amână posibilele complicaţii viitoare.

Încurajăm seniorii să facă controale periodice de sănătate pentru prevenirea apariţiei bolilor legate de îmbătrânire, chiar şi atunci când starea de sănătate pare bună. Astfel, multe boli pot fi depistate din timp şi pot fi tratate, iar evaluările preventive de sănătate pot asigura starea de bine pe care o merită pentru o bătrâneţe frumoasă.

Îmbătrânirea frumoasă începe cu o evaluare preventivă

Alege pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă care include o evaluare geriatrică completă şi complexă şi stabileşte starea generală de sănătate şi funcţională a vârstnicului printr-o abordare interdisciplinară şi personalizată, oferită de echipa medicală Enayati Hospital care este specializată în diagnosticarea pacienţilor cu patologie geriatrică.

Pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă
cu internare în Enayati Hospital include:

  • Spitalizare în cameră dublă sau triplă (ofertă cu perioadă de internare de 11 zile calendaristice)
  • Consultaţie Geriatrie-Gerontologie (anamneză, evaluare istoric medical, examen clinic complet pe aparate şi sisteme)
  • Evaluare geriatrică standardizată (evaluarea statusului funcţional, test de nutriţie, evaluarea statusului cognitiv, inclusiv tulburări de memorie) şi stabilirea planului de tratament
  • Administrarea tratamentului indicat de medicul curant
  • Supraveghere medicală permanentă, 24/7
  • La recomandarea medicului geriatru din Enayati Hospital, administrarea Terapiei antiaging cu Gerovital H3 fiole sau a Terapiei neurotrofică cu preparate biologice şi antioxidantă
  • Discount de 10% la procedurile de recuperare: kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic
  • Manevre de îngrijire a pacientului geriatric
  • Monitorizare evoluţie şi reajustare tratament la nevoie de către medicul geriatru
  • 3 mese (plus 2 gustări) / zi de spitalizare.

Acest pachet se adresează pacienţilor independenţi şi cu dependenţă uşoară.

Preţul pachetului Evaluare Geriatrică Preventivă cu internare este în valoare de 6.600 RON cu bilet de trimitere eliberat de către medicul de familie sau medicul specialist pentru internare în Secţia Geriatrie-Gerontologie din Enayati Hospital.

Pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă cu internare, făra bilet de trimitere, este în valoare de 9.900 RON.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO