Info

(P) La ce să fii atentă atunci când cumperi haine de blană naturală? Recomandarea experţilor

(P) La ce să fii atentă atunci când cumperi haine de...

Autor: Publicitate

23.02.2024, 16:06 57

Odată cu evoluţia platformelor sociale, comercianţii şi-au diversificat canalele de vânzare, iar cea mai mare provocare pentru cumpărători este să distingă între brandurile care oferă calitate şi magazinele care se axează pe tehnici de înşelătorie. Cu atât mai mult în domeniul hainelor de blană, riscurile sunt cu mult mai mari.

Experţii ne atrag atenţia: să nu cumpărăm haine de blana de pe pagini no-name de social media, de pe grupuri sau de pe platforme destinate comerţului second hand. Iată, în schimb, care sunt recomandările de care să ţii cont!

Alegerea magazinelor specializate în haine de blană este obligatorie

Aceste haine de blana sunt produse de lux. Prin urmare, nu se pot cumpăra direct de pe pagini de social media, grupuri sau website-uri obscure, unde nu se pot identifica adresa sediului social, datele de identificare ale firmei vânzătoare şi aşa mai departe.

Riscul major este să cumperi haine de blană recondiţionate, prezentate ca fiind articole vestimentare noi şi să rămâi blocată cu achiziţia ta. Nu te vei putea adresa organelor abilitate pentru a-ţi rezolva nemulţumirea, pentru că firmele care vând aceste produse de calitate îndoielnică, practic, nu există. Ca să elimini orice risc, alege magazine de specialitate, axate pe conceperea şi vânzarea blănurilor.

Interesează-te despre garanţia produselor

Nu este suficient să ştii că beneficiezi de garanţie, ci trebuie să cunoşti în detaliu toate condiţiile în care se aplică garanţia, perioada de garanţie şi aşa mai departe. Atenţie, şi aici există riscuri majore!

Există magazine care vând, în mod amestecat, şi haine de blană vechi şi haine noi de blană. Comercianţii susţin că certificatul de garanţie este chiar eticheta produsului. Eticheta produsului are condiţii şi exonerări, ce doar oferă impresia de garanţie, ea neaplicându-se în mod real. Ca să verifici acest aspect, poţi întreba cum se va realiza reparaţia hainei, în condiţiile în care se va constata o eventuală defecţiune. Dacă îţi spun că vei primi o haină nouă, e semnal de alarmă.

Analizează obiectiv reducerile şi promoţiile

Hainele de blană sunt produse de lux, iar preţurile mult prea atractive sunt un alt semnal de alarmă. Materia primă de înaltă calitate are costuri ridicate, este imposibil ca o haină de blană de calitate premium să fie vândută la un preţ de chilipir. Preţurile considerate a fi „cea mai bună ocazie” sunt, de fapt, cea mai mare formă de înşelătorie. Dar dacă vrei să eviţi toate aceste verificări, temeri şi întrebări, alege din start un magazin de specialitate, cu un brand cunoscut, care vinde doar produse concepute din blană naturală. Asta te va ajuta să câştigi timp şi să scapi de necunoscute, având garanţia faptului că achiziţionezi de la un comerciant de lux.

Casa de blănuri e locul unde găseşti articole vestimentare din blană naturală 100%

Elimină orice dubiu şi cumpără de la casa de blănuri articolele vestimentare ce te vor ajuta să arăţi ca o divă pe covorul roşu, de la vesta blana până la jachete sau cape.

Acest magazin de top în România vinde doar produse din blană naturală extrem de calitativă. Are ateliere proprii, dar colaborează şi cu designeri celebrii din Italia, oferind cel mai ridicat nivel de calitate de pe piaţă. La casa de blănuri ai garanţie extinsă, deşi legislaţia prevede doar 30 de zile de garanţie. Spor la îmbrăcat!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO