Media & Advertising

InStyle, ediţia de Iulie-August, acum la chioşcuri

InStyle, ediţia de Iulie-August, acum la chioşcuri
05.07.2013, 15:09 217

Mereu hot, acum single şi din nou pe val, Antonia, vedeta de pe copertă, ne pregăteşte primul ei album solo, un turneu muzical prin 10 oraşe din ţară şi - noutate absolută - o linie vestimentară, Moja by Antonia, cu piese inspirate de stilul şi imaginea ei de scenă. Şi totuşi, unii vor în continuare să afle altfel de lucruri de la ea, lucruri care ţin de viaţa privată, lucruri pe care ea consideră că e mai bine să le ţină secrete. Adevărul este că nu te poţi abţine. Dacă ai vede-o pe stradă şi n-ai cunoaşte-o, te-ai trezi, probabil, urmărind-o ca hipnotizat şi întrebându-te neîncetat... Cine este fata asta, ce caută, ce gândeşte? Să vedem.

Descoper-o pe Antonia aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată, într-o poveste HOT, şi află ce ne pregăteşte cântăreaţa.

Albul este vedeta verii: învaţă cum să-l abordezi în outfit-uri imaculate şi sophisticate, şi pregăteşte-te să afli cum trebuie să-ţi organizezi garderoba pentru cele mai în vogă destinaţii de vacanţă. Toate acestea, în noul nurmar InStyle!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO