Media & Advertising

Pro Tv demareaza campania "Exista viata dupa cutremur"

Pro Tv demareaza campania "Exista viata dupa cutremur"
21.04.2010, 14:21 50

Stirile Pro TV demareaza, incepand cu 22 aprilie, campania"Exista viata dupa cutremur", care are scopul de a trage un semnalde alarma in privinta situatiei dezastruoase in care se afla unnumar impresionant de imobile din Romania, informeaza postul deteleviziune.

In timp ce romanii se afla in orice moment in pericolul de a fistriviti sub daramaturi in urma unui eventual cutremur, alte tariau pus siguranta si protectia cetatenilor pe primul plan si auconstruit imobile care sa reziste chiar si in fata celor mai maridezastre.

Rares Nastase va prezenta telespectatorilor Pro TV o serie dereportaje spectaculoase realizate in Chile, tara unde spaima sipesimismul au fost inlocuite de actiuni menite sa asigurecetateanului siguranta si incredere. In Chile, oamenii nu maivorbesc cu teama despre seismele care le zguduie in mod frecventtara si asta pentru ca acolo constructia de locuinte a devenitprioritate nationala, iar autoritatile au creat un sistem carepermite doar ridicarea acelor imobile care respecta cele mai inaltestandarde de proiectare si constructie.

Campania Stirilor ProTV "Exista viata dupa cutremur" atrageatentia asupra situatiei alarmante in care se afla mii de imobiledin Romania, pentru a determina autoritatile sa treaca de la oatitudine pasiva la una activa, menita sa salveze nenumaratevieti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO