Românii au talent 2012: Prima ediţie din sezonul 2 a depăşit orice imaginaţie

18 feb 2012 Autor: Mediafax

Emisiunea "Românii au talent" a revenit în forţă vineri la PRO TV cu prima ediţie a celui de-al doilea sezon care a depăşit orice imaginaţie. Pe scenă au urcat imitatori, travestiţi, cântăreti, dansatori, ba chiar primari.

Printre cei care s-au facut remarcaţi în ediţia de vineri seara s-a numărat şi Mercea Ioan, primarul comunei Macea din Arad. Acesta a început să recite cu vocea unui copil de câţiva ani poezia "Gândăcelul". Dar prestaţia lui nu i-a impresionat pe Andra, Andi Moisescu ori Mihai Petre. Decis să demonstreze că poate, edilul s-a apucat să cânte la frunză. Fără succes la juraţi însă.

Cel care a facut un spectacol total a fost ceteraşul Vasile Godja, de 20 de ani, din comuna Onceşti, Maramureş, care a fost acompaniat de alţi doi instrumentişti. A cântat cu vioara pe umăr, cu vioara la ceafă, cu arcuşul la brâu, apoi fără arcurş, doar cu bota şi a reuşit să facă un adevărat spectacol. Recompensat cu laude plus trei de DA din partea juraţilor, ceteraşul a trecut cu brio în etapa urmatoare a show-ului.Cea care a creat un moment memorabil a fost "fantoma oltenească" sau "fantoma de la Craiova" cum au denumit-o cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş. Dansul acesteia a fost un coşmar pentru Mihai Petre care şi-a arătat dezgustul faţă de mişcările travestitului, dar şi faţă de costumaţia acestuia.

Carol Aflat, concurentul de 42 de ani din Haţeg, a reuşit cu momentul său artistic să-i amuze pe toţi cei prezenţi. Chiar dacă talentul său a fost unul muzical, Mihai Petre a fost impresionat în primul rând de mişcările sale de şolduri şi umeri, precum şi de umorul acestuia. Decizia de a-l trimite pe domnul Aflat în etapa următoare a fost unanimă şi s-a bucurat de aplauzele spectatorilor.

Seara a continuat cu "un moment unic", aşa cum l-a numit Andra, un moment la care a participat Toader Claudiu, mare pasionat de bucătărie. Momentul l-a trimis direct în etapa următoare a show-ului. Smiley şi Pavel Bartoş au profitat de aluatul rămas de la numărul concurentului care a învârtit şi a răsucit cu o precizie şi o viteză uluitoare blaturi enorme de pizza şi s-au jucat ca nişte copii atât în culisele emisiunii, cât şi pe scenă

O fostă asistentă medicală a dorit să demonstreze că la cei 68 de ani ai săi încă mai stăpâneşte arta seducţiei şi cu cea mai mare dezinhibare a rămas în lenjerie intimă pe scena de la "Românii au talent", făcându-i pe toţi cei prezenţi să roşească şi să-şi acopere privirile. Întrebata care este motivul pentru care a ales să prezinte acest moment îndrăzneţ, doamna a răspuns că a ales să prezinte "cel mai frumos dans" care de fapt a reprezentat doar preludiul. Juraţii n-au fost curioşi să vadă şi continuarea, drept urmare au apăsat cele 3 X-uri.

Printre momentele care au făcut furori a fost şi cel al unei tinere care a dansat la bară şi care a scris astfel în culise un nou regulament de conduită. Acesta presupune îmbrăţişarea celor doi prezentatori de către concurent, lucru care până acum nu era absolut obligatoriu.

Un moment special a fost cel oferit de un băiat de 11 ani şi de tatăl lui. Ştefănescu Daniel Gabriel din Curtea de Arges a cântat la block-flotes împreună cu tatăl său în aplauzele celor 11 fraţi prezenţi în sală. "Am dat toata inima din mine să cânt cum trebuie", a marturisit Gabriel la finalul momentului lor. Puştiul merge mai departe.


Emoţie au oferit şi fraţii Beatrice şi Laurenţiu Ion, care au prezentat un numar acrobatic repetat în două zile, care l-a impresionat chiar şi pe Mihai Petre. De altfel, la finalul prestaţiei lor, Andra s-a ridicat în picioare ca să-i aplaude, iar sala a fost în delir. Cu trei de DA, cei doi fraţi trec în etapa următoare a show-ului.


Show-ul cu numărul unu din cel de-al doilea sezon s-a încheiat cu numărul unei foste gimnaste,Tatiana Fecioru, 40 ani, acum acrobată. Femeia, mamă a unei fetiţe de 10 ani, a prezentat un număr cu păpuşi - Mărioara şi Vasilică - la care nimeni nu se aştepta. Cu trei de DA, Tatiana Fecioru trece în etapa următoare.

 
Cuvinte cheie:
Romanii au talent 2012
, Romanii au talent sezonul 2
, Pro TV

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide