Media & Advertising

Românii au talent 2012: Prima ediţie din sezonul 2 a depăşit orice imaginaţie

Românii au talent 2012: Prima ediţie din sezonul 2 a depăşit orice imaginaţie

Autor: Mediafax

18.02.2012, 12:26 10409

Emisiunea "Românii au talent" a revenit în forţă vineri la PRO TV cu prima ediţie a celui de-al doilea sezon care a depăşit orice imaginaţie. Pe scenă au urcat imitatori, travestiţi, cântăreti, dansatori, ba chiar primari.

Printre cei care s-au facut remarcaţi în ediţia de vineri seara s-a numărat şi Mercea Ioan, primarul comunei Macea din Arad. Acesta a început să recite cu vocea unui copil de câţiva ani poezia "Gândăcelul". Dar prestaţia lui nu i-a impresionat pe Andra, Andi Moisescu ori Mihai Petre. Decis să demonstreze că poate, edilul s-a apucat să cânte la frunză. Fără succes la juraţi însă.

Cel care a facut un spectacol total a fost ceteraşul Vasile Godja, de 20 de ani, din comuna Onceşti, Maramureş, care a fost acompaniat de alţi doi instrumentişti. A cântat cu vioara pe umăr, cu vioara la ceafă, cu arcuşul la brâu, apoi fără arcurş, doar cu bota şi a reuşit să facă un adevărat spectacol. Recompensat cu laude plus trei de DA din partea juraţilor, ceteraşul a trecut cu brio în etapa urmatoare a show-ului.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO