Media & Advertising

Şeful de la Times online, primul site de ştiri pe bani: Noi suntem cu doi ani înaintea pieţei, toţi ne vor urma

07.10.2010, 20:48 31

Ziarul britanic Times este prima publicaţie din lume care aintrodus accesul exclusiv pe bază de bani la versiunea sa online,într-o mişcare văzută de cei mai mulţi analişti din piaţă dreptsinucigaşă. Acum directorul diviziei online, Gurtej Sandhu,vorbeşte despre filosofia grupului într-un interviu pentruLes Echos.

Gurtej Sandhu afirmă că rezultatele sunt pe măsura aşteptărilorşi sistemul urmează să fie implementat şi la alte publicaţii. "Potsă vă asigur că nu dăm înapoi. Suntem cu doi ani înaintea pieţei şipiaţa ne va urma. Vom implementa acest sistem şi la cotidianul TheSun", spune Sandhu.

În privinţa veniturilor din publicitate, directorul divizieionline al cotidianului deţinut de Rupert Murdoch spune că nu poatedezvălui date însă afirmă că publicitarii sunt mai interesaţi declineţii care plătesc pentru un ziar decât cititorii veniţiaccidental.

Gurtej Sandhu precizează în interviu acordat publicaţieifranceze că e de părere că taxarea conţinutului online trebuiefăcută integral sau deloc, contrar modelului Financial Times sauWall Street Journal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO