Media & Advertising

Vezi aici ce filme şi emisiuni noi aduce Pro Tv în toamna asta

Vezi aici ce filme şi emisiuni noi aduce Pro Tv în toamna asta

Autor: Cristina Roşca

31.08.2011, 17:35 1338

Primul care s-a întors din vacanţă a fost Cătălin Măruţa, spaima vedetelor, cel faţă de care nimeni nu poate ţine departe niciun secret. Din 1 septembrie, într-un decor nou-nouţ, de-a dreptul spectaculos, gazdă emisiunii Happy Hour de la Protv le invită pe vedete direct pe Happylica, pregătită şi ea să-şi ciulească din nou urechile pentru a află tot ce au ele de dezvăluit. Şi bandul este mai pregătit că niciodată să revină la "Happy Hour" cu versuri şi mai înţepătoare pentru invitaţii care le vor trece pragul. Iar din seria rubricilor deja consacrate, "La mulţi ani marca Happy Hour" vine cu şi mai multe surprize pentru vedetele care au ceva de aniversat, fie că este vorba de ziua de naştere sau ziua numelui.

Tot din septembrie, 20 de tineri vor face la Pro Tv "Pariu cu viata", cea mai mare provocare de care au avut parte până acum. Din această toamnă, Pro Tv aduce o noutate absolută pe piaţă românească de televiziune şi lansează primul serial muzical cu şi despre tineri, "Pariu cu viata", una dintre cele mai fresh şi talentate trupe româneşti, "La-La Band".

"Pariu cu viaţa", un serial pentru toate generaţiile, se înscrie pe un trend ascendent al producţiilor de acest gen din întreagă lume, precum "Glee", "Rebelde", "Britannia High", care au înregistrat audienţe spectaculoase, s-au transformat în adevărate fenomene pop-culturale şi au generat isterie în rândul fanilor de pretutindeni.

"Pariu cu viaţa" este o producţie dedicată tuturor vârstelor, de la copii la adolescenţi, de la tineri la părinţi. Prin subiectul abordat şi personajele prezentate noul serial difuzat de Pro TV reprezintă un portret al societăţii, o producţie în care se vor regăsi atât tinerii, cu visurile şi problemele lor, cât şi cei maturi, cu împliniri sau drame.

Luna septembrie este luna premierelor, luna în care Protv va începe difuzarea show-ului "Vocea României", cel mai nou şi mai apreciat format al momentului în materie de entertainment.

"Vocea României" este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce priveşte concursurile de talente. Desfăşurat într-un decor absolut impresionant, showul beneficiază de mentori pe măsură. Adevărate repere în industria muzicală, antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu vor alege în echipă lor numai acele voci unice, inconfundabile şi impresionante, capabile să cucerească întreagă ţara. Numai una va fi însă declarată "Vocea Romaniei".

Difuzat în Olanda şi SUA, show-ul şi-a atras imediat milioane de fani obţinând audienţe record şi o notorietate internaţională. Mai mult decît atît, formatul "The Voice" a fost vândut în peste 20 de ţări din Europa şi America Latină. În urmă succesului de proporţii înregistrat în aceste teritorii, show-ul va fi difuzat şi în Anglia, Franţa, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca, Finlanda sau ţări din America de Sud.

Emisiunea care a făcut istorie în divertismentul românesc de televiziune cu audienţele record, longevitatea şi calitatea să de necontestat, "Dansez pentru tine", revine şi ea din toamnă, la Pro Tv, cu cel de-al doisprezecelea sezon prezentat cu succes de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur. Eleganţă va căpăta noi valenţe, decorul emisiunii se va transformă într-un cadru de băl, iar concurenţii vor avea de transpus în spectacol teme pitoreşti precum balul de curte, balul absolvenţilor, balul Cenuşăresei sau balul mascat. Stiluri incendiare de dans în premieră vor provocă juriul, concurenţii şi coregrafii, iar oamenii simpli care intră în concurs să împlinească visul cuiva drag vor avea că resort, pasiune şi obiectiv în viaţă dânsul.

Şi tot din toamnă, telespectatorii Protv îşi vor da întîlnire cu Andi Moisescu, mai spumos că niciodată în Apropo Tv, cu echipă de elită a Ştirilor Pro Tv care a pregătit anchete amănunţite pentru "Romania, te iubesc", întâlniri cu prestigioşii jurnalişti Claudiu Pandaru şi Cristian Hostiuc, la "Dupa 20 de ani", dar şi cu medicul Oana Cuzino, la "Ce se întîmpla, doctore?", mereu dornic să răspundă curiozităţilor telespectatorilor.

La Filmul Pro, telespectatorii au întîlnire cu Shia LaBeouf şi Megan Fox în Transformers: Răzbunarea celor învinşi, un film nominalizat la Oscar. Amuzantul Steve Carell şi şarmanta Anne Hathaway se pregătesc să salveze lumea în Scăpăţi de Smart, iar dacă ei nu reuşesc, Will Smith e determinat să o facă în Hancock, cel mai detestat om din Los Angeles, eroul pe care toată lumea adoră să-l urăscă. Orice naş îşi are naşul, dar telespectatorii Pro Tv îşi vor întâlni în această toamnă Naşa, într-o comedie spumoasă, în care stârnesc râsul Jojo, Alex Velea, Smiley, Laura Cosoi, Dragoş Bucur, Florin Busuioc, Mihai Bobonete şi mulţi alţîi. Pe lângă acestea, serile telespectatorilor vor fi încărcate de adrenalină, mister şi umor, în cele mai ţări filme de acţiune, thrillere şi comedii.

Din grila de toamnă Protv nu vor lipsi nici competiţiile sportive. Meciurile jucate de Steaua, Rapid şi Vaslui în grupele Europa League, competiţie a cărei finală va fi la Bucureşti, pe National Arena vor fi toate difuzate de Protv. Tot aici, telespectatorii vor putea urmări cele mai importante meciuri de box ale toamnei, ambele cu titluri mondiale pe masă: Vitali Klitschko-T. Adamek şi Floyd Mayweather-Victor Ortiz.

În această toamnă caravană "Romanii au talent" străbate cele mai importante oraşe ale ţării în căutarea de noi personaje dornice să arate că locul lor este pe scenă, pentru show-ul ce va fi difuzat în primăvară anului următor, la Protv. Şi tot atunci, la Protv se va alege primul MasterChef al României. Între timp, înscrierile pentru cel mai tare cooking-show făcut vreodată în România continuă pe site-ul protv.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO