Politică

Ceartă în PDL - "Tâmpiţi şi nesimţiţi" versus "hoţi şi corupţi"

Ceartă în PDL - "Tâmpiţi şi nesimţiţi" versus "hoţi şi corupţi"

Autor: Liliana Ruse

01.03.2011, 14:43 27

Vicepreşedintele Cristian Boureanu a avut un schimb dur dereplici cu aşa-numiţii reformişti din PDL, luni, la şedinţaBiroului Permanent Naţional, reproşându-le acestora dublul limbaj,scrie "Gândul".

Mărul discordiei l-a constituit propunerea grupului MonicaMacovei - Cristian Preda - Sever Voinescu de a modifica StatutulPDL, astfel încât persoanele pentru care s-a cerut trimiterea înjudecată să fie suspendate din partid. Conform Hotnews, Boureanus-a enervat atât de tare, încât l-a făcut pe Voinescu "tâmpit şinesimţit".

Vicepreşedintele PDL neagă însă faptul că i s-a adresat directcolegului său de partid şi spune că n-a făcut nicio referiredirectă la vreo persoană. "Am vorbit în general despre oameni careîşi fac campanie călcând orice principii în picioare, despre lipsade coloană vertebrală şi despre intelectuali care, pe de o parte,vorbesc despre principii şi, pe de alta, au făcut carieră în PDLnumai prin derogări de la Statut", a declarat Boureanu pentru"Gândul".

Contactat de "Gândul", Sever Voinescu a refuzat să comentezeincidentul. Citiţi mai mult despre cearta din interiorul PDL pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO