Politică

Dragnea despre protestatari: Oriunde mergem în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi

Dragnea despre protestatari: Oriunde mergem în ţară e...

Autor: Departamentul Corespondenţi

11.05.2019, 14:50 333

Liviu Dragnea spune că asupra protestatarilor din Galaţi au fost găsite „pietre şi bâte”, afirmând că oriunde merge PSD în ţară este „un grup de bătăuşi” care umblă după reprezentanţii partidului. „Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte”, afirmă Dragnea. 

Referindu-se la progresele făcute în ultimii ani, Dragnea a spus că viaţa în zonele rurale şi în micile oraşe a început să se schimbe, oamenii având acces la drumuri, apă şi canalizare.

„Sunt lucruri pe care trebuiau să le facă alţii înainte. Dar ce au făcut ei? Ură, venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem noi în ţară e un grup de bătăuşi care umblă după noi. Aseară aici la Galaţi au găsit la ei bolovani, pietre şi bâte. Iohannis şi ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea şi să câştigăm alegerile care vin”, a afirmat Dragnea.

Potrivit acestuia, PSD are obligaţia de a nu lăsa ţara „pe mâna unor vânzători”.

„Nu se mai feresc, spun direct că vor să taie pensiile şi salariile. Pentru că ei vor ca România să fie în continuare o naţiune plină de divizare, ură şi frustrări”, a susţinut liderul social-democrat la Galaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO