Politică

Nazare, noul ministru al Transporturilor promite să meargă pe urmele lui Boagiu

Autor: Andreea Neferu

10.02.2012, 16:47 202

Recent investit în funcţia de ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, spune că va continua proiectele începute de Anca Boagiu, predecesoarea sa. Principalele obiective pe care se va axa anul acesta vor fi accelerarea absorbţiei de fonduri europene şi revitalizarea, eificientizarea şi restructurarea companiilor de stat aflate în subordinea ministerului.

"Tot ce s-a făcut în 2011 creează fundamentele pe care ne vom desfăşura activitatea anul acesta. 2012 este anul implementării, însă va fi un an foarte greu. Ministerul trebuie să demonstreze că îşi atinge ţintele. Dacă nu turăm motoarele la maxim anul acesta nu o să reuşim". Nazare nu a precizat însă care sunt ţintele pe care şi le-a stabilit.

Prezent la ceremonia prin care Anca Boagiu a predat ştefeta noului ministru Nazare, premierul Mihai Razvan Ungureanu şi-a exprimat încă o dată încrederea că numirea lui Nazare în fruntea Ministerului Transporturilor a fost cea mai bună decizie.

"Nazare este o opţiune bună pentru că există o continuitate de experinţă transmisă de doamna Boagiu. (...)Dna Boagiu a fost unul dintre cei mai activi şi tenace ministri din cabinetul Boc, o invidiez pentru tăria cu care a reuşit să se lupte pentru proiecte".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO