Prima pagina

BCR Leasing va acorda finantari imobiliare de minim 100.000 de euro pentru IMM-uri

01.09.2008, 14:49 15

BCR Leasing a lansat un produs de leasing imobiliar pentru intreprinderile mici si mijlocii, suma minima finantata fiind de 100.000 de euro, pentru o perioada de pana la 15 ani.
Finantarea poate fi contractata atat in sistem clasic, cat si in sistem sale&lease back, care presupune vanzarea bunului imobiliar companiei de leasing si recuperarea acestuia de catre client printr-un contract de leasing. In acest mod clientul isi asigura lichiditatile necesare pentru desfasurarea activitatii.
Prin leasingul imobiliar pentru IMM pot fi achizitionate constructii finalizate reprezentand imobile rezidentiale sau apartamente, sedii sociale, hale de productie, hoteluri si pensiuni, cabinete medicale, centre comerciale, depozite sau terenuri intravilane.
"Pentru majoritatea IMM-urilor, resursele proprii reprezinta, inca, principala sursa de finantare, iar noi ne-am propus sa le facilitam accesul la forme moderne de finantare a investitiilor", a declarat Claudiu Stanescu, directorul general al BCR Leasing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO