Prima pagina

PwC: Romania ramane atractiva pentru investitorii imobiliari, dar pe retail sunt necesare corectii

22.07.2008, 15:40 12

Romania ramane atractiva pentru investitorii imobiliari datorita ratelor de rentabilitate ridicate pe care le ofera, dar sunt necesare anumite corectii, mai ales pe segmentul de retail, din cauza supraofertei, potrivit unui studiu al companiei de audit PricewaterhouseCoopers.
"Pietele imobiliare din Romania si Bulgaria sunt in continuare atractive pentru investitori datorita ratelor de rentabilitatate ridicate pe care le ofera. Conform datelor disponibile, anul trecut, in Romania, indicatorul de apreciere a ofertei de spatii comerciale, exprimat in metri patrati la o mie de locuitori s-a situat la niveluri de 5-6 ori mai mici decat media europeana", se arata intr-un comunicat al PwC Romania, care citeaza rezultatele raportului "Emerging Trends in Real Estate Europe 2008".
In clasamentul PwC, Moscova si Istanbul au fost clasate prima si, respectiv, a doua piata de real-estate din Europa, iar pe pe locurile trei si patru se afla Hamburg si Munchen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO