Profesii

Antreprenorii din Muntenia: „Nu e uşor să îţi dublezi afacerea în trei ani. Continuăm să creştem pentru că am învăţat ce înseamnă puterea brandului şi responsabilitatea faţă de consumator“

Radu Timiş, antreprenorul care a pus bazele Cris-Tim, o afacere de 105 milioane de euro în domeniul procesării cărnii, a fost desemnat “Antreprenorul Anului” în cadrul Galei “Campioni în business” 2016. Anul trecut, premiul a fost obţinut de Raul Ciurtin, fostul acţionar al  Albalact.

Radu Timiş, antreprenorul care a pus bazele Cris-Tim, o afacere de 105 milioane de euro în domeniul procesării cărnii, a fost desemnat “Antreprenorul Anului” în cadrul Galei “Campioni în business” 2016. Anul trecut, premiul a fost obţinut de Raul Ciurtin, fostul acţionar al Albalact.

Autor: Adelina Mihai

25.11.2016, 00:06 519

Antreprenorii din regiunea Muntenia şi-au învăţat lecţiile din greşelile făcute de-a lungul timpului în gestiunea afacerilor pe care le-au creat şi folosesc experienţa acumulată pentru dezvoltarea businessului – acestea sunt o parte dintre mesajele transmise comunităţii de afaceri de către antreprenorii din Muntenia premiaţi în cadrul proiectului „Campioni în business”.

În fiecare an, fondul de investiţii Enterprise Investors, Banca Comercială Română, firma de audit şi consultanţă fiscală PwC România şi Asociaţia Triple Helix România premiază cele mai dinamice afaceri antreprenoriale în cadrul proiectului „Campioni în business“ din trei regiuni: Transilvania, Moldova şi Muntenia.

„În cei 25 de ani de când suntem pe piaţă, am avut atât de multe experienţe pe care unii le numesc greşeli încât mi-am dat seama că fiecare experienţă este o mare lecţie şi o oportunitate de a învăţa lucruri noi”, a spus Radu Timiş, antreprenorul care a pus bazele procesatorului de carne Cris-Tim. El a fost desemnat Antreprenorul anului 2016 în cadrul proiectului „Campioni în business”, iar una dintre companiile sale, Cris-Tim 2 Prodcom din Bucureşti, a luat premiul de „campion în business” la categoria Companii mari pentru  Muntenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO