Profesii

Astăzi apare anuarul ZF Who’s Who in Business 2020, catalogul executivilor şi antreprenorilor din businessul local

Astăzi apare anuarul ZF Who’s Who in Business 2020,...

Autor: Ramona Cornea

23.12.2020, 00:07 216

Anuarul Who’s Who in Business de anul acesta vine cu 12 capitole unde veţi putea citi despre cele mai importante mutări la nivel de management, detalii despre experienţa profesională şi mediul academic din care vin oamenii marilor decizii din economia locală.

Selecţia celor 50 de personalităţi de business din fiecare sector abordat este făcută de redactorii ZF după mărimea businessului, dar şi în funcţie de percepţie.

Pentru companiile mari, cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro, sunt selectate să apară în anuar mai multe persoane din conducere. Pot fi prezenţi în anuar şi oameni de business care conduc afaceri de doar câteva sute de mii de euro, dar care au un cuvânt de spus în sectorul lor de activitate.

În partea de analize şi interviuri, Florin Godean, country manager al Adecco România & Bulgaria, vorbeşte despre raporturile de putere de pe piaţa locală a muncii, Mihai Miron, unul dintre cei mai vechi antreprenori din piaţa farmaceutică, director general al grupului farmaceutic Ropharma, vorbeşte despre cum criza poate lua forma unor oportunităţi. De asemenea, iar François Coste, CEO al Groupama Asigurări, povesteşte  despre oportunităţile crizei pandemice.

Aceste informaţii şi multe altele pot fi citite în anuarul ZF Who’s Who in Business, disponibil pe piaţă începând cu 23 decembrie 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO