Profesii

Cine este Eugen Petrov, noul proprietar al Domo

Cine este Eugen Petrov, noul proprietar al Domo
02.10.2014, 14:40 3151
Eugen Petrov, fost reprezentant al acţionarilor şi preşedinte al consiliului de administraţie al Domo Retail, a preluat compania în urma unui proces de management buyout, a anunţat astăzi Domo.
 
Eugen Petrov este cetăţean austriac, absolvent al studiilor de master în economie, comerţ exterior şi în domeniul bancar al Universităţii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business), conform informaţiilor din comunicatul de presă.  
 
Este fondator şi managing partner în cadrul mai multor companii internaţionale cu birouri şi filiale în ţări membre ale Uniunii Europene şi ţări ale Comunităţii Statelor Independente, din domeniul producţiei şi comerţului cu materii prime, resurse de energie şi combustibili. 
 
De asemenea, Eugen Petrov este implicat şi în servicii de consultanţă financiară şi de afaceri.  
 
Domo Retail este unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în electronice, electrocasnice şi IT&C din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO