Profesii

​Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti aduce un polonez la şefie pentru trei ani

​Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti aduce un...

Autor: Liviu Popescu

23.08.2016, 21:59 291

Bartosz Puzdrowski, profesionist cu experienţă de 20 de ani pe piaţa imobiliară din Polonia, va fi noul director general al Impact Deveoper & Contractor (IMP).

 
 
 
El îl înlocuieşte pe Liviu Stan, care a preluat şefia executivă a companiei în decembrie 2015.
 
Puzdrowski are peste 20 de ani de experienţă în domeniul imobiliar în Polonia, unde a ocupat funcţii de conducere în companii importante pe segmentele rezidenţial, office şi comercial. A făcut parte din consiliul de administraţie al companiei ICON Real Estate în Polonia şi Finlanda, unde a fost responsabil de proiecte de dezvoltare şi renovare pe rezidenţial şi office în Varşovia şi Helsinki.
 
Noul director general al Impact a mai condus departamentul de dezvoltare imobiliară al Marivpol Group şi a fost CEO al Polnord, ambii developeri importanţi listaţi pe Bursa de la Varşovia. El a ocupat poziţia de Country Manager pentru Polonia şi Ţările Baltice al developerului regional Avestus Real Estate şi a fost director al departamentului de dezvoltare al ECE Projektmanagement Polska, un dezvoltator important în Europa de proiecte imobiliare comerciale.
 
El este absolvent al Facultăţii de Filosofie şi Sociologie, dar şi al Facultăţii de Management al Universităţii din Varşovia, Puzdrowski a mai fost director de dezvoltare regională în cadrul Mc Donald’s Polska.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO