Profesii

Firma de închiriere de personal APT aşteaptă afaceri cu 20% mai mari

Firma de închiriere de personal APT aşteaptă afaceri...

Autor: Corina Mirea

30.07.2014, 00:05 254
Firma de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară APT, al cincilea cel mai mare jucător de pe această piaţă din România, ţinteşte afaceri de 23 de milioane de euro, în creştere cu aproape 20% faţă de 2013, pe fondul creşterii cererii pentru angajaţi temporar.
 
„Intensificarea şi rafinarea eforturilor de vânzări, adaptarea lor la dinamica pieţei au produs deja rezultate semnificative în primele şase luni ale anului, creştea fiind de 15 -20% faţă de nivelul ace­leiaşi pe­rioade din 2013. Pre­vizionăm o creş­tere a cifrei de afaceri la finalul anu­lui bazân­du-ne şi pe capaci­ta­tea echipei de a veni în întâm­pi­na­rea ne­voii din ce în ce mai cres­cânde de servicii de recrutare şi mun­că temporară“, spune Cornel Apos­tol, CFO al gru­pului APT România.
 
Grupul a ajuns anul trecut la venituri de aproape 19,5 mil. euro.
 
Apostol mai precizează că o altă sursă de creştere a busi­nes­sului pentru anul acesta va fi dez­vol­tarea altor linii de business cum ar fi zona serviciilor de mar­keting şi comunicare, unde activează ca furnizor de outsourcing pentru diferite companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO