Profesii

Grupul francez Alten va depăşi 1.000 de angajaţi în România până la finalul anului. „Am ales Iaşiul pentru noul centru de servicii deoarece este al doilea cel mai mare oraş după populaţie şi are 75.000 de studenţi.“

Grupul francez Alten va depăşi 1.000 de angajaţi în...

Autor: Adelina Mihai

09.05.2017, 00:05 770
Grupul francez Alten, cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică, va depăşi 1.000 de angajaţi în România până la finalul acestui an, ca urmare a extinderii activităţii companiei în special în centrele din Iaşi şi din Bucureşti.
 
Compania va deschide în această săptămână un centru de servicii la Iaşi, unde are în prezent 160 de oameni şi vrea să ajungă la 200 de angajaţi până la finalul anului.
 
„Am ales Iaşiul ca destinaţie pentru noul centru de servicii pe care îl deschidem în România deoarece este al doilea cel mai mare oraş din România după numărul de locuitori, având o populaţie de circa 300.000 de persoane. De asemenea, Iaşiul are universităţi care instruiesc 75.000 de studenţi care au abilităţile necesare pentru o carieră în cadrul Alten. În plus, avem o subsidiară a grupului Atexis în Iaşi de 10 ani“, au spus reprezentanţii Alten.
 
În Iaşi, compania caută absolvenţi de masterat în inginerie (specializaţi în mecanică, electrică, electronică, aprovizionare), care să lucreze pentru clienţi din industriile automotive, aeronautică, energie, căi ferate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO