Profesii

Mihaela Cojocaru,CertAsig: Asigurarea este un catalizator pentru economie

Mihaela Cojocaru, director general adjunct şi vicepreşedinte al consiliului de administraţie al CertAsig

Mihaela Cojocaru, director general adjunct şi vicepreşedinte al consiliului de administraţie al CertAsig

Autor: Cristina Bellu

30.04.2015, 11:45 371

"Asigurarea în România, din păcate, este asociată cu asigurarea maşinilor, a locuinţelor sau a clădirilor şi bunurilor dintr-un birou. Dar înseamnă mult mai mult, în economiile dezvoltate este un catalizator pentru economie. Asigurătorul preia o parte din riscuri. La primare vedere, se poate spune că este o hârtie pe care se plătesc nişte bani, este văzută ca o cheltuială în plus, pe lângă multe altele. Când demarezi o afacere nimeni nu îţi dă o licenţă fără o asigurare de răspundere civilă, ceea ce nu se ştie încă sau nu se înţelege", a spus Mihaela Cojocaru, director general adjunct şi vicepreşedinte al consiliului de administraţie al CertAsig, în cadrul evenimentului Şcoala micilor antreprenori, organizat de Ziarul Financiar.

 

Alte declaraţii făcute de Mihaela Cojocaru:

Străinii ştiu foarte bine că atunci când păţesc ceva au dreptul de a cere despăgubiri, trebuie să fim pregătiţi pentru asta. Mai este vorba despre răspunderea producătorului, a prestatorului de servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO