Profesii

Piaţa forţei de muncă din Bucureşti în 2017. SRI, cel mai căutat angajator la târgul de joburi: Salariul de intrare, 2.500 de lei

Standul de recrutare al SRI de la târgul de joburi. Peste 100 de angajatori au fost prezenţi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului pentru a-şi găsi angajaţi.

Standul de recrutare al SRI de la târgul de joburi. Peste 100 de angajatori au fost prezenţi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului pentru a-şi găsi angajaţi.

Autor: Liviu Popescu

27.03.2017, 00:05 1787
Standul de recrutare al Serviciului Român de Informaţii (SRI) a fost de departe cel mai căutat din rândul a 100 de companii de persoanele care au participat în week­end la târgul de joburi organizat la Sala Pala­tu­lui din Bu­cureşti.
 
Chiar şi peste 50 de per­soa­ne erau ali­nia­te în une­le momente pen­tru a ce­re infor­maţii de la re­pre­zen­tan­ţii ser­vi­ciu­lui cu privire la un loc de mun­că în IT, ope­ra­ţional, anti­te­ro­rism, fa­ţă de în jur de 10 cât erau la stan­duri ale unor multi­na­ţio­nale precum HP, Bit­de­fender, Voda­fone. SRI a par­ticipat pentru pri­ma oară la târ­gul de joburi din Capitală.
 
„Vrem să diversificăm metoda de re­crutare. Pentru un debutant, salariul este 2.500 de lei. Avem şi internship plătit pentru studenţi“, spune pentru ZF un repre­zentant de la standul SRI de recrutare.
 
Reprezen­tanţii serviciului au fost sin­gurii de la cele peste 100 de standuri ale an­gajatorilor care au dezvăluit sa­la­riul de de­but. Spre com­paraţie, Raif­feisen, Oracle, Micro­soft, companii ca­re caută în special IT-işti, nu comen­tea­ză pa­chetul salarial, dar insistă asu­pra fap­tului că acesta are multe beneficii.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO