Tehnologia va avea un cuvânt greu de spus în următorii ani chiar şi în joburi din agricultură

20 mar 2017 Autor: Mihaela Pascari

Domeniile care implică o conexiune cu tehnologia vor fi la mare căutare în următorii cinci ani, iar angajatorii vor include componenta digitală chiar şi în  domenii precum agricultură sau marketing, spune Dragoş Gheban, managing partner în cadrul firmei cu activităţi în domeniul resurselor umane Catalyst Solutions, care organizează de două ori pe an târgul de joburi Angajatori de Top.
 
”Zona de activitate care va produce cele mai multe oportunităţi de carieră în următorii cinci ani va fi cea la intersecţia între domenii şi tehnologie, fie că discutăm despre agricultură sau marketing, în cea din urmă fiind deja integrată componenta digitală“, a precizat Dragoş Gheban.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2017

 
Cuvinte cheie:
locuri de munca
, agricultura
, tehnologie
, angajatori
, domeniile
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide