Profesii

Ponderea managerilor străini care văd scăderi ale veniturilor s-a dublat în ultimul an

Ponderea managerilor străini care văd scăderi ale...

Autor: Dana Ciriperu

17.03.2016, 00:05 177
Forţa de muncă bine pregătită ră­mâne un punct forte şi un avantaj competitiv pentru România, notează cel mai recent raport publicat de Con­siliul Investitorilor Străini (FIC), o orga­­nizaţie care numără 122 de com­pa­nii, cu investiţii totale de 35 mld. euro.
 
Consiliul Investitorilor Străini publică de două ori pe an Indicele percepţiei despre mediul de afaceri, realizat printre membrii săi.
 
Rezultatele celui mai recent indice FIC al percepţiei despre mediul de afaceri din România arată că majoritatea membrilor se aşteaptă la creşteri în 2016, în timp ce 17% anticipează o contracţie a afacerilor pe care le derulează. Ponderea mana­gerilor străini care iau în calcul declinul veniturilor în următorul an este mai mare comparativ cu precedentele două rapoarte publicate de FIC. În septembrie 2015, ponderea celor care vedeau scăderi ale veniturilor era de 7,4%, în timp ce în martie 2015 era în jurul a 8%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO