Profesii

S-a lansat un nou club pentru manageri

În prezent, Clubul Managerilor din România are 50 de membri. Foto Shutterstock

În prezent, Clubul Managerilor din România are 50 de membri. Foto Shutterstock

Autor: Adelina Mihai

24.11.2013, 19:39 233

Vlad Dumitrescu, un manager cu 12 ani de experienţă pe zona de vânzări în companii precum Pagini Aurii, Portland Trust sau ImmoFinanz, a fondat în această vară organizaţia Clubul Managerilor din România, menită să îi ajute pe executivii locali să se dezvolte profesional.

În cadrul clubului, care se adresează managerilor de top middle managerilor, dar şi angajaţilor cu funcţii de execuţie din companii cu potenţial de manager, se vor organiza o serie de evenimente (lunare/regulate, speciale şi o gală de premiere) care au ca scop dezvoltarea profesională a managerilor din orice industrie, cât şi organizarea unor activităţi recreative.

Printre membrii fondatori ai clu­bului se numără Ali Ergün Ergen (ma­naging partner la firma de consultanţă în retail şi real estate TBE Solutions), Theodor McCann (partener al casei de avocatură Constantinovici, McCann &  Asociaţii) sau Lucian Anghel (mana­ging partner al firmei de servicii de facility & property management Building Support Services).

„În cadrul întâlnirilor regulate vor exista o sesiune de comunicări, de maximum o oră, care vor reprezenta un fel de «pilde» pentru participanţi. Membrii fondatori ai clubului vor prezenta, pe rând, câteva cazuri întâlnite în carieră din care au avut de învăţat, indiferent că au fost experienţe pozitive sau negative, pe care le vor împărtăşi cu ceilalţi“, a spus Dumitrescu.

Tariful pentru cei care vor să se înscrie în acest club este de 170 de euro/an, iar pentru evenimentele speciale (în care managerii se vor întâlni pentru activităţi recreative precum test drive-uri sau barbeque) şi pentru gala anuală de premiere a realizărilor managerilor se vor percepe taxe suplimentare. Până în prezent, în cadrul clubului s-au înscris 50 de manageri.  Alte organizaţii destinate networkin­gului pentru manageri de pe piaţa locală sunt CEO Clubs, Rotary şi Romanian Business Leaders.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO