Sercin Giray este noul director financiar al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova

5 oct 2017 Autor: Roxana Rosu

Bayer România a numit-o pe Sercin Giray în funcţia de director financiar pentru operaţiunile companiei din România, Bulgaria şi Republica Moldova, începând cu 1 septembrie 2017, noul manager preluând atribuţiile lui Andreas Schremmer.

Andreas Schremmer a avut şi funcţia de CFO (Director Financiar) în timpul fostului său mandat de Senior Bayer Representative, încheiat în luna august a acestui an.

Sercin Giray şi-a început cariera în cadrul Bayer în 1999 în domeniul contabilităţii şi finanţelor, în ţara sa natală, Turcia. În 2008 a fost avansată in funcţia de  Head of Group Reporting pentru Bayer Turcia şi, după 2 ani şi-a  continuat cariera în cadrul Bayer AG, la Leverkusen, ca şi  coordonator al  diviziei de Corporate Finance pentru Europa. În 2013 s-a întors în Turcia şi a condus departamentul financiar.

"România, Bulgaria şi Republica Moldova sunt pieţe importante pentru compania Bayer şi sunt extrem de încântată să fac parte dintr-o echipă de lideri atât de puternică şi capabilă. Sunt convinsă că, împreună cu echipele locale, vom obţine cele mai bune rezultate posibile", a declarat Sercin Giray la numirea sa.

Ea deţine o diplomă în Business Administration in German – Controlling, obţinută la Universitatea Marmara - Istanbul, din Turcia.

 
Cuvinte cheie:
romania
, financiar
, bulgaria
, director
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide