Profesii

Topul celor mai mari angajatori pe judeţe în 2011

Topul celor mai mari angajatori pe judeţe în 2011

Autor: Corina Mirea

23.07.2012, 00:07 3932

Industria auto asigură cele mai stabile locuri de muncă în judeţe precum Argeş, Timiş, Arad sau Braşov, unde cei mai mulţi angajaţi lucrează în companii precum Dacia, Delphi Packard, Takata sau Schaeffler.

"În ciuda plecărilor de pe piaţă a unor companii precum Nokia, încă avem companii reprezentative, care reuşesc să suplinească aceste goluri, mai ales în industrii foarte căutate ca IT, auto sau outsourcing, cum ar fi Emerson sau Dacia", a spus Ovidiu Vîlceanu, managing partner în cadrul companiei Sales Consulting, care oferă servicii de recrutare, training şi consultanţă în sectorul de resurse umane.

Dacia este una dintre companiile care au reuşit să păstreze un efectiv stabil al numărului de angajaţi din anul 2010 şi până în 2011, spre deosebire de cel mai mare angajator privat- Petrom- care a dat afară peste 3.000 de angajaţi în anul 2011, ca urmare a unui proces de restructurare continuu ce ţine de aproximativ patru ani de zile, în cadrul căruia mai mult 7.800 de angajaţi au fost concediaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO