ZF Live. Florin Ţâncu, Weco Travel: Angajaţii sunt tot mai scumpi, salariile de la Bucureşti depăşesc nivelul din Polonia

8 mar 2016 Autor: Roxana Rosu

Florin Ţâncu, acţionar minoritar al agenţiei de turism Weco Travel, cu afaceri estimate la 64 mil. lei în acest an, spune că vrea să dezvolte cât mai mult zona de tehnologie, în condiţiile în care resursa umană devine tot mai scumpă.

Potrivit lui Florin Ţâncu, salariul angajaţilor din România a început deja să depăşească nivelul celor de la biroul din Po­lonia. „Nu ne mai permitem un rulaj al personalului aşa mare ca în anii anteriori“. Agenţia are 28 de angajaţi în România.

 Weco Travel este o agenţie specializată pe zona de business, gestionând bugetele de călătorii ale multor companii de pe piaţă, cea mai mare sumă fiind alocată de BCR - Erste Bank. Florin Ţâncu spune că pe piaţa de profil se dau astăzi două bătălii, pe preţ şi pe servicii, diferenţa între rezervările făcute individual şi cele printr-o firmă de business travel ajungând şi la 40%. „Noi începem discuţia cu un audit, compania ne pune la dispoziţie datele de călătorie, câte oraşe are de vizitat, câţi oameni călătoresc şi le facem un audit“.  La firmele din portofoliul agenţiei, bugetul de travel variază de la 50.000 euro la milioane de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2016

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Florin Ţâncu
, Weco Travel
, Angajaţi
, salarii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide