Proprietăţi

Cum vor austriecii să amenajeze terasa de 7.000 mp de deasupra mallului Promenada din Bucureşti, care va fi deschis în octombrie. VIDEO şi Galerie FOTO

Autor: Cristi Moga

10.05.2013, 15:15 8237

Mallul Promenada de 135 de milioane de euro dezvoltat de Raiffeisen Evolution în zona Floreasca din Bucureşti este prevăzut pe şase niveluri (dintre care două de parcare subterană), ultimul dintre acestea fiind destinat în special zonei de restaurante şi cafenele, dar tot aici vor fi amenajate un centru de bowling, o sală de fitness, precum şi o terasă exterioară de 7.000 de metri pătraţi cu zone verzi, fântâni, spaţii de relaxare şi amfiteatru pentru evenimente culturale şi proiecţii de film.

Galerie FOTO cu terasa de 7.000 mp de deasupra mallului Promenada din Bucureşti

Din tot proiectul, în prezent cea mai atractivă zonă pare tocmai cea de la ultimul etaj, în timp ce la primele etaje lipsa finisajelor nu dezvăluie încă o imagine clară a viitorului mall.

Chiar şi după deschiderea mallului, programată în octombrie, terasa şi zona de food-court se anunţă a fi unul dintre principalele puncte de atracţie ale proiectului şi poate un factor de diferenţiere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO