Proprietăţi

UniCredit: City Mall este totuşi un activ din Bucureşti, ne aşteptăm să fie cerere

UniCredit: City Mall este totuşi un activ din Bucureşti, ne aşteptăm să fie cerere

Autor: Razvan Voican

11.04.2011, 15:24 161

Centrul comercial City Mall este totuşi un activ din Bucureştişi ne aşteptăm să fie cerere, întrebarea este însă la ce preţ,spune Răsvan Radu, preşedintele executiv al UniCredit Ţiriac Bank -principala bancă finanţatoare a proiectului.

Pe 20 aprilie City Mall va fi scos la licităţie pentru a doua oarădupă ce prima organizată în martie a eşuat din cauză că nu s-aprezentat niciun ofertant. Noul preţ de pornire va fi de 29,5 mil.euro.

Radu spune că în pofida problemelor care au fost şi la Tiago MallOradea - un caz "cu rezolvare fericită", portofoliul de real-estates-a comportat peste aşteptări în perioada de criză.

"Pe piaţă mai sunt cazuri de centre comerciale care au intrat subpresiuni mari, dar care prin restructurări şi aport de capital dela acţionari s-au reechilibrat."

Şeful UniCredit vede o tendinţă de revenire pe zona de real estatecomercial şi de birouri, însă zona rezidenţială rămâneafectată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO