Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un business developer câştigă, în medie, 900 de euro net pe lună

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: 

Un business developer are un rol strategic, fiind responsabil nu doar să identifice oportunităţi de creştere într-un context stabil şi previzibil de piaţă, ci mai ales să dezvolte mecanisme şi instrumente care să susţină adaptarea evoluţiei companiei.

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Un business developer are un rol strategic, fiind responsabil nu doar să identifice oportunităţi de creştere într-un context stabil şi previzibil de piaţă, ci mai ales să dezvolte mecanisme şi instrumente care să susţină adaptarea evoluţiei companiei.

Autor: Ramona Cornea

13.03.2022, 10:02 1829

Un business developer câştigă, în medie, 900 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.

Angajaţii care ocupă această poziţie implementează şi coordonează planul de afaceri al companiei, iar rolul lor principal este de a implementa noi pârghii de creştere pentru companie. Modul în care este implementată şi coordonată strategia de dezvoltare a unei companii este tot mai important în contextul actual, într-o economie care, deşi a început redresarea postpandemie, se confruntă acum cu noi provocări pe fondul inflaţiei şi al contextului geopolitic. Un business developer are un rol strategic, fiind responsabil nu doar să identifice oportunităţi de creştere într-un context stabil şi previzibil de piaţă, ci mai ales să dezvolte mecanisme şi instrumente care să susţină adaptarea evoluţiei companiei în funcţie de context.

Gândirea proactivă şi abilităţile de comunicare şi negociere sunt «must-have» pentru acest job, iar salariile se apropie de 1.000 de euro, în medie, la care se adaugă bonusuri financiare şi beneficii în funcţie de experienţă şi senioritate, afirmă Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

Cel mai frecvent întâlnite beneficii specifice acestui tip de job sunt: prime de sarbatori, decontare abonament telefonie, tichete de masă, bonusuri de performanţă, tichete cadou de sărbători, reducere la abonament 7card, abonament servicii medicale private, zile de concediu în plus, conform vechimii în muncă, perioade de vacanţă (sezonieră) suplimentare, maşină de serviciu, posibilitatea de a lucra de acasă, team building, traininguri de specializare şi sprijin în reconversia profesională.

În prezent, 435 de posturi vacante pentru poziţia business developer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active.

Cele mai multe joburi sunt disponibile în Bucureşti, Timişoara, Craiova, cât şi pentru modul de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO