Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inspector de daune câştigă între 900 şi 1.300 de euro net pe lună

Un salariu pe zi.  Un inspector de daune câştigă...

Autor: Ramona Cornea

19.06.2023, 00:06 377

Un angajat pe poziţia de inspector de daune are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Ca inspector de daune auto ai nevoie experienţă şi cunoştinţe în domeniul autovehiculelor şi al asigurărilor. Această poziţie necesită studii superioare tehnice, preferabil specializarea mecanică auto, experienţă de lucru în programul Audatex şi cunoştinţe avansate MS Office. Totodată, sunt foarte apreciate abilităţile soft pentru buna derulare a activităţii zilnice: abilităţi de comunicare şi relaţionare cu clienţii şi colegii, capacitatea de a gestiona eficient timpul şi priorităţile, abilitatea de a lucra sub presiune şi de a rămâne calmi şi concentraţi în situaţii stresante. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 900 - 1300 euro lună, în medie”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical la clinici private, traininguri de specializare şi zile libere suplimentare.

În prezent, 1.535 de posturi vacante pentru poziţia de inspector de daune sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Galaţi, Brăila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO