ZF 24

Afacerile Cosmetic Plant au crescut cu 17% anul trecut, compania mizând pe un plus de minim 10% în 2017

Afacerile Cosmetic Plant au crescut cu 17% anul trecut,...

Autor: Roxana Rosu

02.02.2017, 09:51 77

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a înregistrat anul trecut un business în creştere cu circa 17% şi mizează pe un avans de minim 10% al cifrei de afaceri în acest an.

Compania clujeană,  controlată de familia de antreprenori Laszlo, a raportat astfel un business de peste 10,4 milioane de (2,3 milioane de euro) în creştere faţă de 2015 când a atins o cifră de afaceri de 8,9 milioane de lei (2 milioane de euro). În ceea ce priveşte volumul produselor vândute, acesta s-a situat la cca. 1,2 milioane de unităţi.

„Creşterea business-ului în 2016 a fost determinată de mai mulţi factori. Printre aceştia se numără mărirea gamei sortimentale, creşterea notorietăţii brandului şi lansarea livrărilor către lanţul de super şi hipermarketuri Carrefour, în a doua jumătate a anului. De asemenea, creşterea gamei sortimentale Cosmetic Plant la majoritatea partenerilor a avut un efect benefic”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO