ZF 24

Alin Chitu revine ca director servicii fiscale la Deloitte, după ce a fost partener la Ţuca Zbârcea & Asociaţii în ultimii ani

Alin Chitu revine ca director servicii fiscale la...

Autor: Roxana Rosu

28.11.2016, 13:25 721

Alin Chitu, partener la societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii în ultimii ani, va reveni în cadrul Deloitte,  în funcţia de director servicii fiscale,  alăturându-se practicii de consultanţă fiscală corporativă.

El revine la Deloitte, compania unde şi-a început cariera în urmă cu câţiva ani, pe fondul creşterii activităţii practicii de taxe, care a ajuns la o echipă de 150 de specialişti şi în interiorul căreia, anul acesta, au fost promovaţi doi directori.

Alin Chitu a fost în ultimii ani partener la societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii, unde a dezvoltat practica fiscală a firmei.

”Sunt încântat că Alin a revenit în compania unde a debutat cu ani în urmă, aducând cu sine o expertiză bogată. Suntem încrezători că experienţa şi inteligenţa sa în afaceri vor aduce un plus de valoare echipei de taxe, contribuind la dezvoltarea potenţialului şi competenţelor noastre pe piaţă. Deloitte şi-a propus dintotdeauna să atragă cele mai bune talente, iar oamenii care aderă deja la valorile noastre esenţiale au un atu în plus”, a spus Dan Bădin, Partener Coordonator Servicii Fiscale şi Juridice Deloitte România.

Alin Chitu este specializat în consultanţă fiscală pentru companii private, acoperind o gamă largă de servicii privind impozitarea internaţională şi locală, cât şi implicaţiile diverse ale tranzacţiilor. El este un consultant respectat pe piaţă şi a deţinut diverse poziţii, printre care cea de expert local pentru Banca Mondială. De asemenea, Alin Chitu a făcut parte din mai multe consilii de administraţie şi consilii de supraveghere, fiind implicat de-a lungul timpul în proiecte complexe de M&A şi due diligence.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO