ZF 24

Anchetarea lui Popoviciu pune in pericol cea mai mare investitie privata din Bucuresti. BM cere PMB oprirea lucrarilor de infrastructura din zona Parcului Baneasa

09.04.2009, 16:29 21

Baneasa Investments: Nu am fost informati de PMB sau BM de oprirea lucrarilor de infrastructura

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a primit o adresa de la Banca Mondiala in care se cerea oprirea lucrarilor de infrastructura si reabilitare rutiera din apropierea Parcului Baneasa din cauza scandalului legat de modul de dobandire a terenului, informeaza Mediafax.

Oprescu a explicat ca lucrarile vor continua in zonele Straulesti, Giulesti Sarbi, Chitila, Vatra Noua, dar nu si in apropierea Parcului rezidential Baneasa.

Dosarul privind tranzactionarea terenului din Baneasa apartinand Universitatii de Agronomie a fost deschis in 2005-2006, fiind cercetati penal Ioan Alecu si Gabriel Popoviciu, care au primit, in 14 februarie 2008, NUP de la Parchetul instanţei supreme, insa cauza a fost redeschisa de DNA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO