Un start-up pe zi

Au lucrat în IT, iar acum speră la 140.000 de euro din masa de fructe a corporatiştilor

10 ian 2016 Autor: Mihaela Pascari

Andreea şi Camil Moldoveanu, 29 de ani, doi antreprenori cu experienţă în IT, au pus în urmă cu doi ani bazele unei companii care livrează fucte la birou pentru angajaţii din companiile mari, iar anul trecut aşteptau încasări de 140.000 de euro din businessul Office Fruit.
 
 „Ideea de a livra fructe pentru companii a pornit din lipsa unor gustări sănătoase la birou. Pe lângă asta, este lupta tot mai mare pentru a păstra angajaţi valoroşi, iar un astfel de beneficiu aduce multă valoare la un cost mic“, spune Andreea Moldoveanu, acţionar al Office Fruit, companie care administrează brandul Fruteria.
 
Antreprenoarea a renunţat la jobul în multinaţională în cel de-al doilea an de funcţionare al firmei, iar Camil Moldoveanu este în continuare implicat şi în alte proiecte din domeniul IT, pe lângă businessul Office Fruit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.01.2016

 
Cuvinte cheie:
it
, fructe
, speranta
, companii
, angajati
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide