ZF 24

Awin Global angajează specialişti pentru noul birou din complexul Palas Iaşi

Awin Global angajează specialişti pentru noul birou din...

Autor: Roxana Rosu

09.04.2024, 10:41 329

Awin Global, companie care administrează o platformă tehnologică globală de marketing, îşi extinde biroul din ansamblul Palas Iaşi şi derulează o campanie de recrutare pentru diferite posturi.

Awin este prezent la Iaşi din anul 2023. Compania caută specialişti în domenii variate, precum IT, marketing, finanţe şi resurse umane.

„Alegerea Iaşului a fost o decizie strategică pentru Awin, determinată de mediul tehnologic în plină dezvoltare şi de numărul mare de profesionişti talentaţi de aici. După o perioadă pilot încheiată cu succes, Awin a recunoscut potenţialul oraşului şi a decis să închirieze pe termen lung un spaţiu de birouri de peste 800 de metri pătraţi. Îi încurajăm pe toţi cei interesaţi să exploreze potenţialele oportunităţi de carieră şi să pătrundă în cultura caldă şi flexibilă a companiei noastre. Ne construim viitoarele rezerve de talente de aici, din laşi, în special în domenii precum serviciile pentru clienţi, inginerie IT şi operaţiuni financiare. Oferim beneficii competitive, cum ar fi flexibilitatea la locul de muncă şi facilităţile de top, care asigură un mediu de lucru confortabil şi productiv. Birourile noastre sunt proiectate cu grijă, punând accent pe funcţionalitate şi estetică pentru a susţine în mod eficient nevoile echipei noastre.”, a declarat Virpy Richter, CFO Awin.

 Awin Global are peste 20 de ani experienţă şi conectează companiile cu clienţii din întreaga lume, din segmentele de retail, telecomunicaţii, călătorii şi finanţe. Parte din Axel Springer şi United Internet Groups, reţeaua globală de afiliaţi Awin este compusă din 17 birouri din întreaga lume, cu peste 1.400 de angajaţi.

Peste 30.000 de agenţi de publicitate utilizează platforma Awin pentru a colabora cu peste un milion de parteneri diverşi, ajutându-i să genereze mai multe vânzări, să îşi extindă arealul de clienţi şi să îşi consolideze brandul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO