ZF 24

BCR a lansat doua credite pentru IMM si unul pentru microintreprinderi

30.06.2009, 14:31 1343

Banca Comerciala Romana a introdus in ofertele sale o linie de credit si un imprumut de investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii, precum si un credit de capital de lucru pentru microintreprinderi, destinate clientilor care pot garanta creditele in proportie de minim 50%.

Creditele BCR RESTART (linie de credit si credite de investitii) vor permite firmelor sa obtina o dobanda incepand de la 13% pe an la lei, pentru imprumuturile in euro fiind calculata o marja adaugata ratei EURIBOR care porneste de la 4,75%.

IMM-urile pot beneficia de pana la 500.000 lei sau echivalent in euro sub forma unei linii de credit (overdraft), in functie de gradul de acoperire cu garantii obtinute din partea institutiilor specializate.

De asemenea, creditul pentru capital de lucru BCR RESTART Micro, in lei, se adreseaza in principal microintreprinderilor care au un rulaj mediu net de minim 1.500 lei inregistrat pe ultimele 6 luni prin conturi deschise la BCR. Firmele mici pot beneficia de pana la 300.000 lei.

Suma imprumutata poate fi folosita pentru aprovizionare, productie, prestari servicii sau creditare subactivitati, proiecte, contracte, rambursare de credite si plati curente catre buget, cu exceptia platilor pentru investitii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO