ZF 24

Brandul de parfumerii Obsentum a deschis primul magazin din nord-estul României la Iaşi, în centrul comercial Palas, şi a ajuns la o retea de nouă parfumerii de nişă pe piata locală

Brandul de parfumerii Obsentum a deschis primul magazin...

Autor: Roxana Rosu

19.12.2023, 15:36 85

Brandul de parfumerii Obsentum a deschis primul magazin din nord-estul României la Iaşi, în centrul comercial Palas, şi a ajuns la o retea de nouă parfumerii de nişă pe piata locală.

„Inaugurarea parfumeriei Obsentum în Palas Iaşi reprezintă modul festiv prin care încheiem anul din perspectiva strategiei de consolidare a portofoliului de branduri, an în care am atras opt nume foarte mari şi aşteptate în regiune pe segmentul premium fashion şi entertainment”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing Iulius. 

Printre brandurile din portofoliul Obsentum se află Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors.

Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free a Aeroportului Otopeni, şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman).

În reţeaua IULIUS, Obsentum are locaţii în Iulius Town Timişoara şi Iulius Mall Cluj.

Inaugurat în anul 2012, Palas Iaşi reprezintă primul proiect mixed-use realizat în România, în urma unei investiţii în valoare de peste 320 milioane de euro. Complexul include peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente, hotel de 4 stele, restaurante şi cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier şi alte facilităţi de timp liber.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO