ZF 24

Calburean: Avem certitudinea ca toate operatiunile s-au facut cu respectarea intereselor companiei Dafora

19.04.2010, 11:33 30

Omul de afaceri Gheorghe Calburean spune ca solicitarea fratilorCristescu privind verificarea operatiunilor intragrup ale Dafora cufirma listata pe Bursa din Medias este legala si o varespecta.

"Dafora este o companie transparenta si avem certitudinea ca toateoperatiunile s-au facut cu respectarea prevederilor legale si ainteresului companiei Dafora, interes care rezida si in protejareaparticipatiilor companiei la firmele din Grup. Solicitareainaintata de Foraj Sonde SA se incadreaza in categoria drepturiloractionarilor minoritari, drepturi pe care le respectam custrictete. Conform prevederilor legii nr. 31/1990, art. 117(1), amintrodus pe ordinea de zi punctele suplimentare cuprinse insolicitare, urmand ca acestea sa fie discutate in cadrul AGA siapoi supuse aprobarii actionarilor", spune Calburean.

Reprezentantii Dafora au mai precizat ca cu partile afiliate suntanalizate semestrial de catre auditorul financiar, asa cum prevedelegea pietei de capital.
Marius si Emil Cristescu au solicitat recent prin intermediulfirmei Foraj Sonde Craiova (FOSB), pe care o controleaza, caauditorul sa verifice contractele incheiate de Dafora Medias(DAFR), detinuta de omul de afaceri Gheorghe Calburean, cu firmedin grupul acestuia sau persoane din cadrul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO