ZF 24

Carmen Adamescu vrea doua hoteluri de 5 stele, in Bucuresti si la munte

18.09.2007, 14:27 13

Carmen Adamescu, actionarul majoritar al hotelului Rex din Mamaia si al magazinului Unirea din Bucuresti, intentioneaza sa investeasca intr-un hotel de cinci stele in centrul Capitalei si in altul intr-o statiune montana de pe Valea Prahovei, informeaza Mediafax

"Ma intereseaza sa cumpar un hotel in centrul Bucurestiului, cu peste 30 - 40 de camere. Poate sa fie si de trei stele. Vreau sa-l renovez si sa-l clasific la cinci stele", a declarat Carmen Adamescu.

Ea a adaugat ca o investitie similara intentioneaza sa faca si intr-o statiune montana, cum ar fi Predeal sau Poiana Brasov.

"La munte vreau fie sa cumpar un hotel si sa investesc in modernizarea lui, pentru ca apoi sa-l aduc la standardul de cinci stele, fie sa cumpar un teren si sa construiesc un hotel de la zero", a mai spus Carmen Adamescu.

Anul trecut, Carmen Adamescu a achizitionat, de la omul de afaceri Viorel Paunescu, hotelul de cinci stele Rex din Mamaia, contra unei sume de aproximativ 10 milioane de euro.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO