ZF 24

Carrefour a finalizat remodelarea magazinelor Billa din România

Carrefour a finalizat remodelarea magazinelor Billa din...

Autor: Ştefan Stan

25.09.2017, 11:21 25192

Retailerul francez Carrefour anunţă finalizarea procesului de remodelare a magazinelor Billa din România, la şapte luni de la demararea proiectului.

Procesul de remodelare s-a încheiat pe 21 septembrie, cu transformarea ultimelor 4 magazine, din BILLA în Market, în Bucureşti (2 magazine), Timişoara si Mangalia.

În decembrie 2015, Carrefour a semnat un acord de achiziţie a societăţii Billa România, cu Grupul Rewe, retailerul francez cele 86 de magazine Billa.

„Odata cu ultimele magazine Billa remodelate, am deschis si doua noi supermarketuri in Cluj si Stefanestii de Arges, ajungand la un numar de 218 supermarketuri in Romania, a spus Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania.

În România, Grupul Carrefour numãrã 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 218 supermarketuri (203 magazine 'Market' si 15 magazine 'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerţ online.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO