ZF 24

CC aproba preluarea Rohe Romania de catre grupul austriac Arques

24.09.2007, 16:12 76

Consiliul Concurentei (CC) a autorizat preluarea companiei A. Rohe Holding din Austria si implicit, a subsidiarei Rohe Romania, de catre grupul austriac Arques Epsilon Industriekapital, a anuntat astazi autoritatea din domeniul Concurentei.

Arques Epsilon Industriekapital, membra a grupului Arques, este specializata in achizitia si restructurarea activa a intreprinderilor care sunt supuse unor schimbari radicale, in special cele referitoare la cazurile nerezolvate de succesiuni, modernizari sau divizari in cadrul grupului.

Grupul Rohe este furnizor international de servicii asociate instalarii si intretinerii statiilor de benzina si a instalatiilor aferente. Serviciile prestate de companie cuprind instalarea si intretinerea pompelor de benzina, tehnologia conductelor si rezervoarelor, sistemul de gestionare a statiilor de benzina, tehnologia electrica, sistemele de reciclare a apei si instalatiile de spalare auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO