ZF 24

Ce scrie astazi The Wall Street Journal pe prima pagina

Ce scrie astazi The Wall Street Journal pe prima pagina
23.09.2009, 11:13 15

Autoritatea britanica de concurenta a amendat 103companii de constructii

Organismul de concurenta din Marea Britanie a anuntat ca vaimpune amenzi in valoare totala de 129,5 mil. lire sterline (142,8mil. euro) unui numar de 103 de companii de constructii, acuzate caau stabilit intelegeri privind anumite contracte deconstructii.


Statele Unite si China nu au anuntat masuri concrete dereducere a emisiilor toxice

Cele doua tari cu cele mai mari emisii de gaze cu efect de seradin lume, Statele Unite si China, au pledat pentru adoptarea unornoi masuri care sa reduca emisiile ce provoaca schimbarileclimatice, insa nu au adus in discutie vreun angajament propriuconcret. Presedintele american Barack Obama a afirmat ca SUA voractiona astfel incat sa combata schimbarile climatice, in timp cepresedintele chinez Hu Jintao a spus ca tara sa va reduceconsiderabil emisiile de carbon in urmatorii 11 ani, insa niciunuldintre cei doi nu a explicat concret care vor fi masurile ce se voradopta in acest sens.


Rusia intinde covorul rosu pentru companiileenergetice

Rusia va intampina saptamana aceasta cele mai importantecompanii energetice din lume, in conditiile in care premierul rusVladimir Putin va organiza o reuniune cu privire la exploatarearezervelor de gaz natural de la Yamal, unul dintre ultimele trofeeenergetice din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO